Salsa iz svežih jagod

Marsikdo bo debelo pogledal. Jagodna salsa?? Ampak za tiste, ki radi malce eksperimentirajo in preizkušajo nove okuse, bo to recept ob katerem bodo vaše brbončice poskakovale od veselja. Uporabljata pa jo lahko kot marinado za mesne jedi prav tako kot tudi omako, kamor boste veselo pomakali tortila čips. Priprava je zelo preprosta in jo lahko spreminjate po mili volji in tako ustvarjate še nove okuse. Za primer ene od variant potrebujete:

skodelico svežih in opranih jagod
skodelico svežega ananasa narezanega na koščke
½ skodelice manga
2 čajni žlički limoninega soka (iz svežih limon!)
1 jedilna žlica na drobno zmletega ingverja
2 čajni žlički rjavega sladkorja

Vse skupaj dobro premeljete v sekljalniku in ob skladiščenju v hladilniku porabite v dveh dneh.

Dober tek!

Išči po receptih

Zadnji recepti

Jagodne lučke z belo čokolado

Osvežujoče in okusne jagodne lučke pomočene v belo čokolado
Pokaži recept

Jagodni sendviči s skuto in piščančjim filejem

Odlični jagodni sendviči s piščančjim filejem in poprano skuto
Pokaži recept

Zapečen rostbif z jagodno salso

Rožnato zapečen rostbif z odlično jagodno salso
Pokaži recept

RSS

Bi želeli prejemati jagodne recepte brezplačno v svoj e-poštni predal preko RSS kanala?
Samo en klik na jagodo, pa bo.