Sadna kupa Romanov

image

Sestavine:

500 g jagod
sladkorni sirup
rum ali limona
200 ml sladke smetane
1 žlica narezanih pistacij

Postopek priprave:

Jagode narežemo – manjše na pol, večje na četrt. Sladkor prelijemo z vročo vodo in sladkorni sirup ohladimo. Z njim prelijemo jagode, količino določimo po okusu. Dodamo še nekaj ruma ali limoninega soka in vse skupaj ohladimo. Preden postrežemo dodamo še sladko smetano, po kateri potresemo narezane pistacije. Dober tek.

Išči po receptih

Zadnji recepti

Jagodne lučke z belo čokolado

Osvežujoče in okusne jagodne lučke pomočene v belo čokolado
Pokaži recept

Jagodni sendviči s skuto in piščančjim filejem

Odlični jagodni sendviči s piščančjim filejem in poprano skuto
Pokaži recept

Zapečen rostbif z jagodno salso

Rožnato zapečen rostbif z odlično jagodno salso
Pokaži recept

RSS

Bi želeli prejemati jagodne recepte brezplačno v svoj e-poštni predal preko RSS kanala?
Samo en klik na jagodo, pa bo.