image

Jagodna pena

SESTAVINE
• 1 dl vode
• 100 g sladkorja - beli
• 1 žlica svežega limoninega soka
• 500 g jagod

PRIPRAVA
1. V lonec zlijemo vodo in ji dodamo sladkor. Vse skupaj zavremo in pustimo vreti 2 minuti.
2. Nato ohladimo in dodamo limonin sok.
3. Jagode damo v mešalnik in dodamo vodo s sladkorjem in limoninim sokom. Vse skupaj zmiksamo.
4. Nato postavimo v hladilnik in nato še v zamrzovalnik. Vsako uro z metlico premešamo.
5. Ko je pena ohlajena jo razdelimo v kozarce.

Pa dober tek!

Vir recepta/avtor: http://www.odprtakuhinja.delo.si

Išči po receptih

Zadnji recepti

Jagodne lučke z belo čokolado

Osvežujoče in okusne jagodne lučke pomočene v belo čokolado
Pokaži recept

Jagodni sendviči s skuto in piščančjim filejem

Odlični jagodni sendviči s piščančjim filejem in poprano skuto
Pokaži recept

Zapečen rostbif z jagodno salso

Rožnato zapečen rostbif z odlično jagodno salso
Pokaži recept

RSS

Bi želeli prejemati jagodne recepte brezplačno v svoj e-poštni predal preko RSS kanala?
Samo en klik na jagodo, pa bo.